ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Promosolution

H Promo Solution για ακόμα μία φορά στην πιο γλυκιά κορυφή! 80% των Ελληνικών εταιρειών εμπιστεύθηκαν την Promo Solution στην ISM Cologne 2024.

Με πολύ θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη πλέον Διεθνής έκθεση -στον κλάδο των ζαχαρωδών, μπισκότων, σνακ και ομοειδών προϊόντων- ISM 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το

Promosolution

Promo Solution Highlights 2023

The 2023 season was full of exhibitions, new partnerships, fresh beginnings and lots of creativity. We are honored to share with you some of our

ISM 2023: Ηγετική η συμμετοχή της Promo Solution!

Η μεγαλύτερη έκθεση ζαχαρωδών και σνακ στον κόσμο, η  ISM Cologne πραγματοποιήθηκε  23-25 Απριλίου στην Κολωνία της Γερμανίας, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.300 εκθέτες από 70

SIAL Paris 2022: Ηγετική η παρουσία της Promo Solution

Το  πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς η  Sial Paris 2022, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών (15-19 Οκτωβρίου 2022) ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

PLMA Online : Το Μεγάλο Στοίχημα

Η πλέον σημαντική έκθεση για τον κλάδο της Ιδιωτικής Ετικέτας, PLMA θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, 01 – 04 Δεκεμβρίου 2020, έπειτα από την ακύρωση της φυσικής

PLMA Online – Συμμετοχή στο Eλληνικό Pavilion

Η PLMA Online “World of Private Label” είναι το μοναδικό online event που θα πραγματοποιηθεί για την αγορά προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας, τόσο τροφίμων & ποτών, όσο και καταναλωτικών ειδών.

Biofach 2020: Δηλώστε Συμμετοχή!

H Διεθνής Έκθεση Biofach αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως για το χώρο των βιολογικών προϊόντων και των φυσικών καλλυντικών.

Η ελληνική συμμετοχή ανάμεσα στις κορυφαίες στη Δ.Ε. Sial Paris 2018!

H μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Sial Paris, πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το διάστημα 21 – 25 Οκτωβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord de Villepinte, με την ελληνική συμμετοχή να αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες της διοργάνωσης!

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Promo Solution στη Δ.Ε. IFE London 2019!

Στη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών που διεξάγεται στη Μεγάλη Βρετανία, οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρόν, αποδεικνύοντας ότι τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα αυξάνουν συνεχώς την απήχησή τους, ακόμη και στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές. 

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Promo Solution στην 6η Food Expo!

Η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, διεξήχθη το τριήμερο 16-18 Μαρτίου 2019, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, με τη συμμετοχή μάλιστα της Promo Solution να κερδίζει για μια ακόμη χρονιά της εντυπώσεις.

Προκήρυξη νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης δυο νέες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), συνολικού προϋπολογισμού 460 εκατ. ευρώ. Η πρώτη δράση είναι η «Εργαλειοθήκη

Anuga 2019 – Δηλώστε Συμμετοχή!

Η PROMO SOLUTION σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, ANUGA, που διοργανώνεται στην Κολωνία της Γερμανίας, το διάστημα 05-09 Οκτωβρίου 2019.

Τα ελληνικά προϊόντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ISM 2017!

Για 47η χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, ISM, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου στην Κολωνία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse.

Ελληνικές γεύσεις και ποιότητα στη Seafood Expo Global 2017!

Στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Ιχθυηρών, Θαλασσινών και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Κατεργασίας Ιχθυηρών που πραγματοποιείται στον κόσμο, οι ελληνικές ιχθυοκαλλιεργικές επιχειρήσεις έδειξαν ότι παραμένουν δυναμικά στο δρόμο της εξωστρέφειας και ότι η χώρα μας είναι ικανή να παράξει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, που αυξάνουν συνεχώς τη ζήτησή τους στις διεθνείς αγορές.

Η Promo Solution στη Δ.Ε. Sial Canada 2017!

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για την αγορά του Καναδά, Sial Canada, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διάστημα 02-04 Μαϊου 2017 στο Τορόντο. Συνολικά στην έκθεση παρευρέθηκαν

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ελλάδας στη Sial Paris 2016

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, SIAL Paris πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το διάστημα 16 – 20 Οκτωβρίου 2016, με την PROMO SOLUTION να κερδίζει τις εντυπώσεις,  με την άρτια οργάνωσή της,  το εξαιρετικό design και τις προνομιακές θέσεις των περιπτέρων της.

ISM 2018: Πρόσκληση Συμμετοχής

Η Promo Solution σας καλεί να συμμετάσχετε στην Διεθνή Έκθεση I.S.M 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 28 μέχρι τις

Μεγάλη συμμετοχή στη Δ.Ε. ISM 2017

Για 47η χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, ISM, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου στην Κολωνία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse.

Ρεκόρ συμμετοχών στη Δ.Ε. Anuga 2015

Νεο ρεκόρ συμμετοχής, σημείωσε η διεθνής έκθεση Anuga για το 2015, με περισσότερους από 7.000 εκθέτες να δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση. Το μερίδιο των ξένων εκθετών ανήλθε σε 89%, ενώ των ξένων επισκεπτών σε 68%.

Σημαντική ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. Fine Food Australia 2017!

H Promo Solution οργάνωσε με επιτυχία τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των γαλακτοκομικών, της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου, στη μεγαλύτερη έκθεση για την αγορά της Αυστραλίας, Fine Food Australia!

Ελληνικές γεύσεις και ποιότητα στη Seafood Expo Global 2017!

Στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Ιχθυηρών, Θαλασσινών και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Κατεργασίας Ιχθυηρών που πραγματοποιείται στον κόσμο, οι ελληνικές ιχθυοκαλλιεργικές επιχειρήσεις έδειξαν ότι παραμένουν δυναμικά στο δρόμο

ANUGA 2017 – Πρόσκληση συμμετοχής

Η Promo Solution σας καλεί να συμμετέχετε στο πιο σημαντικό εκθεσιακό event του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών σε παγκόσμια κλίμακα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο