ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ : Το επόμενο βήμα στο ταξίδι του προϊόντος σας.

Έχετε επενδύσει σημαντικό χρόνο, μεγάλο κεφάλαιο και προσωπική ενέργεια για να δημιουργήσετε ένα προϊόν για το οποίο είστε υπερήφανος.

Επίσης με μεγάλο κόπο καταφέρατε και στελεχώσατε μία ομάδα από συνεργάτες τους οποίους εμπιστευθήκατε να το προωθήσουν στην αγορά ώστε οι καταναλωτές της χώρας σας ή της περιοχής σας να αγαπήσουν το προϊόν σας όπως το αγαπάτε κι εσείς. Και τα καταφέρατε!

Ποιο είναι το επόμενο βήμα στο ταξίδι του προϊόντος σας όμως?

Οι Διεθνείς Αγορές.

Στην μέχρι στιγμής επαγγελματική σας πορεία θα έχετε δει και άλλα παρόμοια brands με το δικό σας σας να στέκονται επάξια σε κάποια αγορά του εξωτερικού. Γιατί όχι και το δικό σας? Σίγουρα το αξίζει!

Πριν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε μία νέα αγορά θα πρέπει να την γνωρίσετε καλά. Τις ιδιαιτερότητες της, το προφίλ των καταναλωτών που απευθύνεται το προϊόν σας, τον ανταγωνισμό, τα κανάλια διανομής και πολλά άλλα! Αυτό χρειάζεται, συνεχή ταξίδια στην αγορά στόχο και τους κατάλληλους ανθρώπους για να προωθήσουν το προϊόν σας. Καθόλου εύκολη δουλειά για να ξεκινήσετε.

Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε σε βάθος μία διεθνή αγορά είναι μέσω της συμμετοχής σε μία Διεθνή Έκθεση. Μία μόνο συμμετοχή σε μία μεγάλη Διεθνή Έκθεση θα σας δώσει πολλές πληροφορίες. Θα περιηγηθείτε σε μία μικρογραφία της παγκόσμιας αγοράς του κλάδου σας, με συμμετέχουσες εταιρείες όλου του βεληνεκούς, θα γνωρίσετε εν δυνάμει αγοραστές, προμηθευτές, διανομείς. Θα δείτε πως διαμορφώνεται ο παγκόσμιος ανταγωνισμός του κλάδου σας και τι πρέπει να κάνετε για να προσαρμόσετε το προϊόν σας αναλόγως, θα βρεθείτε σε έναν χώρο με απόλυτα στοχευμένο κοινό και θα έχετε την ευκαιρία να σφυγμομετρήσετε τις αντιδράσεις τους για το προϊόν σας.

Το καλύτερο? Θα τα βρείτε όλα αυτά κάτω από την ίδια στέγη.

Θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει καλύτερο ΣΧΟΛΕΙΟ από το σχολείο των Εκθέσεων του Εξωτερικού.

Από που θα ξεκινήσετε όμως αυτό το μεγάλο ταξίδι? Υπάρχουν πολλά ερωτήματα.

Σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς. Στην Promo Solution έχουμε 60 χρόνια εμπειρίας προσωπικού και 20 χρόνια λειτουργίας σαν εταιρεία στην οργάνωση συμμετοχών σε εκθέσεις εξωτερικού. Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες εταιρείες όχι μόνο να κάνουν τα πρώτα τους εκθεσιακά βήματα, αλλά και να μεγαλώσουν και να παραμείνουν ενεργοί στα εκθεσιακά δρώμενα για πολλά συνεχόμενα χρόνια, προσδίδοντας έτσι υπεραξία στο brand τους.

Γνωρίζοντας ότι η συμμετοχή σε μία έκθεση του εξωτερικού αποτελεί μία επένδυση για την εταιρεία σας χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για να μεγιστοποιήσουμε το R.O.I. σας. Σας προτείνουμε την καταλληλότερη έκθεση με βάση την αγορά που έχετε επιλέξει, σας βρίσκουμε προνομιακό χώρο στην έκθεση, μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας από την Ελλάδα, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το εκθεσιακό σας περίπτερο με προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε να εκφράζει τους εμπορικούς σας στόχους, αναλαμβάνουμε όλη την γραφειοκρατία των εκθέσεων και σας παρέχουμε υποστήριξη κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Στην Promo Solution προσφέρουμε turnkey υπηρεσίες ώστε να ξεκλειδώσετε την πύλη των Διεθνών Αγορών για το brand σας.

Το ταξίδι του προϊόντος σας στις διεθνείς αγορές βρίσκεται μόλις μία έκθεση μακριά.

 

Promo Solution Services (Greek Version) from Promo Solution on Vimeo.

Μετάβαση στο περιεχόμενο