Greek – Nordic Digital Trade Week 09-13 Νοεμβρίου 2020

Ολοκληρωμένο πακέτο ανάπτυξης εξαγωγών

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Promo Solution, εταιρεία με 20ετη εμπειρία στην οργάνωση συμμετοχών στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, στηρίζει την  Greek-Nordic Digital Trade Week, η οποία συνδιοργανώνεται από την Enterprise Greece και τις εταιρείες RECO EXPORTS και MOREGANIC,  ενθαρρύνοντας όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες για να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από το πλήρες πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών!

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το διάστημα 09 – 13 Νοεμβρίου 2020, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη οnline B2B πρωτοβουλία για τον κλάδο των Τροφίμων & Ποτών με στόχευση στις Σκανδιναβικές Χώρες, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις για  επιτυχημένη είσοδό τους στην εν λόγω αγορά.

Όλες οι συμμετέχουσες εταιρείες θα προετοιμαστούν κατάλληλα για την συμμετοχή τους στη συγεκριμένη δράση μέσα από εξατομικευμένη συμβουλευτική, ανάλυση αγοράς, εκπαίδευση  και επιπλέον ενέργειες που αναφέρονται παρακάτω, ενώ θα υπάρξει και οικονομική ενίσχυση από την Enterprise Greece ύψους έως του 50% του κόστους συμμετοχής, και μέχρι εξαντλήσεως του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Πληροφορίες Συμμετοχής ΕΔΩ

Προϊόντα που αφορά

 • Οργανικά & Vegan προϊόντα,
 • Ελαιόλαδο & Ελιές,
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα,
 • Ζυμαρικά & Όσπρια,
 • Μέλι, Μαρμελάδες, Ζαχαρώδη,
 • Καφέδες, Ροφήματα, Νερά, Χυμοί, Αναψυκτικά,
 • Ξηροί καρποί & Σνάκς.

Ενδεικτικές Β2Β επαφές

 • United Nordic Group (Norgesgruppen, Dagrofa, Martin & Servena)
 • 7-Eleven
 • Coop Danmark A/S
 • Coop Sverige
 • Lidl Danmark K/S
 • NETTO etc

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα

Η ψηφιακή πλατφόρμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει τα εξής:

 1. Δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας για την προβολή των εταιρειών και Περιφερειών που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.
 2. Δυνατότητα προσθήκης βίντεο, φωτογραφιών προϊόντων και εμπορικών πληροφοριών σε ξεχωριστή σελίδα ανά εταιρεία.
 3. Πραγματοποίηση Online Β2Β συναντήσεων με σημαντικούς Σκανδιναβούς διανομείς και χονδρεμπόρους οι οποίες θα γίνουν στοχευμένα ανά εταιρεία και αφού έχει πραγματοποιηθεί εξατομικευμένη συμβουλευτική και εκπαίδευση αναφορικά με τις ανάγκες της αγοράς

Βήματα εισόδου στην αγορά

Πιο αναλυτικά το πλήρες πλάνο εισόδου στην αγορά της Σκανδιναβίας περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

 1. Εξαγωγική ετοιμότητα – Λεπτομερής αξιολόγηση κάθε εταιρείας και των προϊόντων της.
 2. 1-1 Εξατομικευμένη συμβουλευτική εισόδου στην αγορά – Μarket entry research για τα προϊόντα κάθε εταιρείας & θέσπιση στόχων.
 3. Ανάλυση της Αγοράς, Webinars, Εκπαίδευση –  Πρόσβαση σε market reports, παρουσιάσεις, έρευνες για τις τάσεις της Σκανδιναβικής αγοράς και τους κατάλληλους τρόπους εισόδου καθώς και λίστα 150 Σκανδιναβών διανομέων.
 4. Αποστολή δειγμάτων και πληροφοριακού υλικού  – Οργανώνουμε την αποστολή των κατάλληλων δειγμάτων προϊόντων πριν από τις Online συναντήσεις.
 5. Εξατομικευμένες Online B2B συναντήσεις με στοχευμένους αγοραστές των Σκανδιναβικών χωρών – 3 τουλάχιστον εξασφαλισμένες online συναντήσεις με Σκανδιναβούς αγοραστές που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της κάθε εταιρείας.
 6. 1-1 Εξατομικευμένη συμβουλευτική μετά τις συναντήσεις – Ανάλυση θεμάτων που συζητήθηκαν και κατάρτιση πλάνου μελλοντικών ενεργειών.
 7. 12μηνη αποθήκευση εμπορευμάτων στη Σουηδία για τριγωνική πώληση σε όλες τις Σκανδιναβικές χώρες – Εξυπηρέτηση μικρών αρχικών παραγγελιών και διευκόλυνση στην αποστολή δειγμάτων
 8. Ανάπτυξη αγοράς – Branding – Merchandising – Παρακολούθηση πορεία εξαγωγών υλοποίηση πλάνου προώθησης & επικοινωνίας

Κόστος Συμμετοχής 

Το κόστος συμμετοχής ανά εταιρεία διαμορφώνεται στα 1.650 €. Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση Φ.Π.Α. 

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν δύναται να λάβουν οικονομική ενίσχυση από την Enterprise Greece ύψους έως του 50% του παραπάνω κόστους συμμετοχής, και μέχρι εξαντλήσεως του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Αίτηση Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Greek – Nordic Digital Trade Week ή για αποστολή Αιτήσεων Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν στις παρακάτω διευθύνσεις email: p.pingos@promosolution.net και info@promosolution.net.

Μετάβαση στο περιεχόμενο