Οργάνωση Συμμετοχής και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ κατασκευάστηκε  για την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2019 που έγινε στην Κολωνία της Γερμανίας το διάστημα 05 – 09/10. Minimal και καθαρές γραμμές, σύγχρονα υλικά – λεία και γυαλιστερά –  κρυφοί φωτισμοί, συνδυάστηκαν με φυσικά ζεστά υλικά, όπως το ξύλο.  Στοιχεία που αναδεικνύουν την «ΟΛΥΜΠΟΣ», ως μια σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, που ακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο της γαλακτοβιομηχανίας.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην Ελληνικότητα της εταιρείας χρησιμοποιώντας ως σύμβολο την ελιά. Περιμετρικά του περιπτέρου, πάνω από το επίπεδο της ματιάς, κατασκευάστηκε μια φάσα με κρυφό φωτισμό που απεικονίζει αρχαίους Ελληνικούς ναούς σε προοπτική βάθους μέσω κοπτικού σχεδίου. Με αυτό τον τρόπο μένουμε πιστοί στο concept που συνοδεύει την εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ στις συμμετοχές της σε Διεθνείς εκθέσεις καθώς ενισχύουμε την εικόνα της χώρας προέλευσης της εταιρείας προβάλλοντας το – άρρηκτα συνδεδεμένο με την χώρα μας – παγκοσμίως αναγνωρίσιμο μοτίβο των αρχαίων ναών.

Από την οροφή του εκθεσιακού κέντρου, αναρτήθηκε ένα lightbox διπλής όψης, που καλύπτει σχεδόν όλο τον ωφέλιμο χώρο του περιπτέρου με σκοπό την προβολή της εταιρείας σε ολόκληρη την αίθουσα των Γαλακτοκομικών αλλά και να τραβήξει τη ματιά του διερχόμενου περαστικού με το εντυπωσιακό γραφιστικό του.

Επιτεύχθηκε σωστή λειτουργικότητα του χώρου καθώς ο χώρος της  κουζίνας, η αποθήκη και τα εντοιχισμένα ψυγεία εντάχθηκαν στο σημείο που βρίσκεται η κολώνα του κτηρίου. Με αυτό τον τρόπο ο υπόλοιπος χώρος έμεινε καθαρός για εμπορικές επαφές για τις οποίες πραγματοποιούνταν στο γωνιακό μπαρ, στα τραπέζια συναντήσεων αλλά και  στο μεγάλο τραπέζι σύσκεψης. Τηλεόραση, ελεύθεροι χώροι για τα απαραίτητα οπτικά μηνύματα, λογοτύπηση και προθήκες, έχουν τοποθετηθεί με γνώμονα την λειτουργικότητα και την κατάλληλη γωνία θέασης από τον διάδρομο της έκθεσης αλλά και εντός του περιπτέρου.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο