Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας MARINE PLUS AE για τη Διεθνή Έκθεση Posidonia 2018

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας Marine plus σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για την Διεθνή έκθεση Πωσειδώνια 2018, στην Αθήνα. Με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και πάντα διατηρώντας άρρηκτη σχέση με τις τάσεις της σύγχρονη αγορά σχεδιάσαμε ένα περίπτερο μοντέρνο με φουτουριστικές πινελιές και σύγχρονα υλικά. Λείες επιφάνειες, κρυφοί φωτισμοί, ξύλο και γυαλί είναι μερικά από υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.  Στοιχεία που υποδηλώνουν την δυναμική της εταιρείας στον χώρο της ναυτιλίας.

Το περίπτερο είναι κλειστό περιμετρικά, όμως δημιουργώντας μεγάλα λοξά δυναμικά ανοίγματα με κρυφούς φωτισμούς , εξακολουθεί να δείχνει ευπρόσδεκτο ως προς τους επισκέπτες της έκθεσης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργήσαμε, παράλληλα χώρους για μεγάλα  γραφικά, για τρισδιάστατα λογότυπα,  για λεκτικά μηνύματα και κρυφούς μπλε φωτισμούς που  περνούν το μήνυμα άμεσα στον επισκέπτη.

Εσωτερικά δώσαμε έμφαση σε ένα μεγάλο μπαρ, πλήρως εξοπλισμένο – όπου θέλαμε να είναι το βασικό κομμάτι στον χώρο και περιμετρικά να κινούνται τα υπόλοιπα στοιχεία. Δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερος  χώρος συναντήσεων με καναπέδες, χώρος για τραπέζια σύντομων συναντήσεων και αποθήκη, ενώ παράλληλα μελετηθήκαν τα σημεία όπου θα τοποθετούσαμε δύο μηχανήματα της εταιρείας που έπρεπε να εκτεθούν, σε καίρια σημεία.  Για την οπτική επικοινωνία χρησιμοποιήθηκαν γραφικά, κοπτικά γράμματα, τηλεοράσης και floor graphic, με τέτοιο τρόπο ώστε να δένει με το ύφος του περιπτέρου.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο