Οργάνωση Συμμετοχής ,Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας Koukakis Farm S.A. στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial Paris 2022

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Οργάνωση Συμμετοχής, Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial Paris 2022.

Σχεδιαστική Λογική του περιπτέρου

Το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας Koukakis Dairy Farm σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της διεθνούς έκθεσης τροφίμων Sial 2022, στο Παρίσι και στηρίχθηκε σε minimal επιλογές και σκούρες αποχρώσεις, προβάλλοντας έντονο εμπορικό χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση.

Η κατευθυντήρια ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό του περιπτέρου για την Koukakis Farm ήταν να προσομοιάζει την εικόνα φάρμας και να μεταφέρει το κλίμα παράδοσης και αγνότητας που καθορίζει τα προϊόντα της, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο μέσα σε μεγάλα ψυγεία με στόχο να αποτελούν το βασικό σημείο αναφοράς του περιπτέρου.

Το μαύρο ως κυρίαρχη απόχρωση εντείνει τον επιβλητικό χαρακτήρα του περιπτέρου ενώ οι ξύλινες κατασκευές και οι αποχρώσεις χρυσού προσθέτουν μία φυσική νότα. Τα τραπέζια, οι καρέκλες και τα δύο counter στους ίδιους χρωματισμούς διατηρούν την συνοχή.

Η  αναρτώμενη επιγραφή έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο ύψος ώστε να ανοίγει το βλέμμα του επισκέπτη και να ψηλώνει νοητά την κατασκευή. Τα γραφικά όγκου με κρυφό φωτισμό ανέδειξαν και έδωσαν μία ακόμη προβολή στις βραβευμένες προιοντικές κατηγορίες, εξασφαλίζοντας την προσοχή του κοινού.

Τέλος, το είδος της συγκεκριμένης σχεδιαστικής λογικής επιτρέπει την αξιοποίηση μεγάλης επιφάνειας ως αποθήκη, η οποία βοηθάει στην οργάνωση και καθαριότητα της συνολικής εικόνας του περιπτέρου.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο