Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας CRETA FARMS AE στην Δ. Έκθεση FOOD EXPO 2019

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Η Creta Farms, για ακόμα μία φορά, μας εμπιστεύθηκε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εκθεσιακού τους περιπτέρου για την έκθεση Food Expo 2019 στην Αθήνα. Η θέση του περιπτέρου στην αίθουσα μας οδήγησε σ’έναν μοντέρνο και εντυπωσιακό σχεδιασμό, αλλά παράλληλα και άνοιχτό ως προς την προσέλευση του κοινού μεσα σε αυτό.

Στην δεξιά γωνία του περιπτέρου, όπου ήταν και η κύρια είσοδος της αίθουσας, φροντίσαμε να κατασκευάσουμε μία εντυπωσιακή κατασκεύη με γραφικά και ειδικό φωτισμό,  με την οποία τονίσαμε την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Επίσης σε όλο τον χώρο κρατήσαμε τις επιφάνειες καθαρές και ελεύθερες, έτσι ώστε να μπορούν να περάσουν το μήνυμα τους μέσα από τα γραφικά, όπως μας ζητήθηκε.

Κύριο μέλημά μας, ήταν να υπάρχει μία αποθήκη, μία ημίκλειστη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (λάντζα, φούρνος, ψυγεία, καταψύκτες και πάγκοι εργασίας) , καθώς και μία ανοιχτή κουζίνα με ένα μεγάλο πάσο και ψυγεία – βιτρίνες για να προσφέρονται γεύματα καθόλη την διάρκεια της έκθεσης. Όλοι αυτοί οι χώροι τοποθετήθηκαν στον πίσω μέρος του περιπτέρου, με σκοπό να αφήσουμε τον υπόλοιπο χώρο ελεύθερο για την φιλοξενεία των επισκεπτών της έκθεσης. Στο κέντρο του περιπτέρου τοποθετήθηκε μία μεγάλη αληθινή ελιά, βασικό στοιχείο του περιπτέρου αλλά και του μηνύματος που θέλει να περάσει η CretaFarms.

Από την οροφή του εκθεσιακού κέντρου κρεμάσαμε μία κατασκευή από μεταλλικές τράσσες από τις οποίες επιτύχαμε τον κατάλληλο φωτισμό του χώρου. Παράλληλα εκμεταλλευόμενοι αυτές, κρεμάσαμε μία φωτεινή επιγραφή διπλής όψης, η οποία κάλυπτε όλη την περίμετρο του χώρου. Σκοπός μας ήταν να τονίσουμε την δυναμική και την κυριαρχία της  εταιρείας στον χώρο των τροφίμων.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο