Πρωταγωνιστική η συμμετοχή της Promo Solution στην PLMA Amsterdam 2023!

Με 42 ελληνικές επιχειρήσεις και χώρο συμμετοχής που ξεπέρασε τα 600 τ.μ. στις σημαντικότερες αίθουσες της έκθεσης, η Promo Solution αναδείχθηκε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των διεθνών συμμετοχών, επιδρώντας καταλυτικά στην επιτυχημένη προβολή των ελληνικών προϊόντων!

Η PLMA Amsterdam αποτελεί εδώ και δεκαετίες τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας και μια  από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για την ελληνική επιχειρηματική σκηνή. Η ελληνική συμμετοχή που διοργανώθηκε από την Promo Solution, αναδείχθηκε ανάμεσα στις σημαντικότερες  ολόκληρης της έκθεσης, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών!

Με συνεχή παρουσία από το 2001 στην PLMA Amsterdam, η Promo Solution αποτελεί τον πρώτο οργανωτή ελληνικών συμμετοχών, διαθέτοντας τους προνομιακότερους και κεντρικότερους χώρους στις πιο πολυσύχναστες αίθουσες της έκθεσης (Europa Hall, Amstel Hall και Holland Hall). Στη φετινή διοργάνωση, η Promo Solution αναδείχθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους οργανωτές διεθνών συμμετοχών, καλύπτοντας συνολικό χώρο συμμετοχής που ξεπέρασε τα 600 τ.μ., εξυπηρετώντας 42 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις Τροφίμων, Ποτών και Καταναλωτικών Ειδών.

Επιπλέον η Promo Solution προσέφερε ένα πλήρες πακέτο οργάνωσης συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες της, εξασφαλίζοντας τους το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια καθ’ όλα επιτυχημένη παρουσία. Η οργανωτική ομάδα της Promo Solution βρέθηκε εκεί κατά την προετοιμασία και σε όλη τη διάρκειά της έκθεσης, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους εκθέτες της και μια συνολικά αναβαθμισμένη εκθεσιακή εμπειρία.

Παράλληλα, τα ελληνικά περίπτερα της Promo Solution ξεχώρισαν για το μοντέρνο σχεδιασμό, τη σύγχρονη  αισθητική τους και την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλους τους διεθνείς αγοραστές!

Η συνολική ωφέλεια που έλαβαν οι εκθέτες της Promo Solution, πιστοποιείται από την πληθώρα των συναντήσεων που πραγματοποίησαν με εκπροσώπους μεγάλων διεθνών αλυσίδων, όπως Walmart, Tesco, Metro, Lidl, Aldi κ.α., αλλά και ελληνικών, όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, MyMarket και Σκλαβενίτης – γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια διεθνή ζήτηση που υπάρχει για τα υψηλής ποιότητας, βραβευμένα προϊόντα που παρουσίασαν οι εκθέτες της Promo Solution.

Τέλος, στα πλαίσια της ανάδειξης και προβολής των συμμετεχόντων της, η Promo Solution προχώρησε σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό επιχειρηματικό newsletter FnB Daily για την εκτενή δημοσιογραφική κάλυψη τους, μέσω συνεντεύξεων και ειδικών αφιερωμάτων.

Στη διήμερη αυτή διοργάνωση υψηλού ενδιαφέροντος συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 2.600 εκθέτες από 70 χώρες και την επισκέφτηκαν πάνω από 15.000 διεθνείς αγοραστές από 120 χώρες.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εταιρειών, οι προσδοκίες και η ικανοποίηση τους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς οι περισσότεροι εξ’ αυτών πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό εμπορικών επαφών με σημαντικούς αγοραστές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα ανανέωσαν τη συμμετοχή τους για τη διοργάνωση του 2024!

Τις ελληνικές συμμετοχές τίμησαν με την παρουσία τους η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χάγη, κα Κατερίνα Γκίνη και ο  Σύμβουλος του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας κος Ευάγγελος Δαϊρέτζης, όπου ξεναγήθηκαν στα περίπτερα των ελληνικών συμμετοχών και συνομίλησαν με εκπροσώπους όλων των συμμετεχόντων για εμπορικά και εξαγωγικά θέματα.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα της Promo Solution – σε εκθέσεις Ιδιωτικής Ετικέτας– για το δεύτερο εξάμηνο του 2023 θα συνεχιστεί με την έκθεση Private Label Middle East στο Dubai (07-09/11/2023), και την PLMA Chicago (13-14/11/2023).

Παράλληλα, πυρήνα του εκθεσιακού προγράμματος για το δεύτερο εξάμηνο του 2023, αποτελεί η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga (07-11/10/2023),  καθώς και οι εκθέσεις Fine Food Australia (11-14/09/2023) και η Δ.Ε. Ζαχαρωδών και Σνακ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ISM ME (7-9/11/2023).

Μετάβαση στο περιεχόμενο