Ηγετική η συμμετοχή της Promo Solution στην PLMA Amsterdam 2024!

Ξεχώρισε η συμμετοχής της Promo Solution με σχεδόν 50 ελληνικές επιχειρήσεις -με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στην βιομηχανία των Τροφίμων, Ποτών και Καταναλωτικών Ειδών-  και χώρο συμμετοχής που ξεπέρασε τα 700 τ.μ. στις σημαντικότερες αίθουσες της έκθεσης, η Promo Solution αναδείχθηκε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των διεθνών συμμετοχών, επιδρώντας καταλυτικά στην επιτυχημένη προβολή των ελληνικών προϊόντων!

Η PLMA Amsterdam αποτελεί εδώ και δεκαετίες τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας και μια  από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για την ελληνική επιχειρηματική σκηνή. Η ελληνική συμμετοχή που διοργανώθηκε από την Promo Solution, αναδείχθηκε ανάμεσα στις σημαντικότερες  ολόκληρης της έκθεσης, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών!

Αναβαθμισμένοι χώροι συμμετοχής σε 4 Halls.

H Promo Solution υποστηρίζει την PLMA από το 2001 όντας από τους βασικότερους και πιο έμπιστους συνεργάτες της ανά τον κόσμο. Επίσης, παραμένει ο πρώτος οργανωτής ελληνικών συμμετοχών καλύπτοντας ακόμη μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια και εκπροσωπώντας πάνω από το ½ των Ελλήνων εκθετών της φετινής PLMA. Σε όλους τους εκθέτες της παρέχει τους προνομιακότερους χώρους συμμετοχής στα πιο κεντρικά σημεία των πιο πολυσύχναστων αιθουσών.

Στην φετινή διοργάνωση, η Promo Solution διατήρησε και ενίσχυσε τους χώρους της στο Hall 7 (Amstel), και στο Hall 1 (Europa) ενώ επίσης επέκτεινε την συμμετοχή της στο νέο Hall 14 με 10 ελληνικές συμμετοχές, το οποίο χαρακτηρίστηκε από έντονη ροή επισκεπτών. Παράλληλα, στο Non-food section διατήρησε την δυναμική της παρουσία στο Hall 12 (Holland) με 8 εταιρείες από τον κλάδο των καλλυντικών, της συσκευασίας, της παραγωγής πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης και άλλα πολλά.

 

Η Promo Solution επενδύει στο σύγχρονο εκθεσιακό Marketing.

Ως πρωτοπόρος στα εκθεσιακά δρώμενα, προσέφερε ένα πλήρες πακέτο οργάνωσης συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες της, εξασφαλίζοντας τους το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια επιτυχημένη παρουσία. Η οργανωτική ομάδα της Promo Solution βρέθηκε εκεί κατά την προετοιμασία και σε όλη τη διάρκειά της έκθεσης, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους εκθέτες της και μια συνολικά αναβαθμισμένη εκθεσιακή εμπειρία.

Παράλληλα, τα ελληνικά περίπτερα της Promo Solution ξεχώρισαν για το μοντέρνο σχεδιασμό, τη σύγχρονη  αισθητική τους και την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλους τους διεθνείς αγοραστές!

Τέλος, στα πλαίσια της ανάδειξης και προβολής των συμμετεχόντων της, η Promo Solution προχώρησε σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό επιχειρηματικό newsletter FnB Daily για την εκτενή δημοσιογραφική κάλυψη τους, μέσω συνεντεύξεων και ειδικών αφιερωμάτων.

Η Promo Solution αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και την ειδική βαρύτητα της συγκεκριμένης έκθεσης για τις ελληνικές επιχειρήσεις, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή και συμβολή της στην επιτυχημένη τους παρουσία.

Η επιτυχία των εκθετών της Promo Solution, αντανακλάται στην πληθώρα των συναντήσεων που πραγματοποίησαν με εκπροσώπους μεγάλων διεθνών αλυσίδων, όπως Lidl, Aldi,Rewe group, Jumbo, Tesco, Carrefour, κ.α. γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια διεθνή ζήτηση που υπάρχει για τα υψηλής ποιότητας, βραβευμένα προϊόντα που παρουσίασαν οι εκθέτες της Promo Solution.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην PLMA 2024 συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 2.900 εκθέτες από 70 χώρες και την επισκέφτηκαν πάνω από 15.000 διεθνείς αγοραστές και top decision makers από 120 χώρες.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εταιρειών, οι προσδοκίες και η ικανοποίηση τους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς οι περισσότεροι εξ’ αυτών πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό εμπορικών επαφών με σημαντικούς αγοραστές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα ανανέωσαν τη συμμετοχή τους για τη διοργάνωση του 2025!

 

Η εκθεσιακή δραστηριότητα της Promo Solution -σε εκθέσεις Ιδιωτικής Ετικέτας- για το δεύτερο εξάμηνο του 2024  θα συνεχιστεί με τις:

Private Label Middle East (24-26/09/2024), και

PLMA Chicago (18-19/11/2024).

Ενώ παράλληλα, το εμπλουτισμένο εκθεσιακό της πρόγραμμα σε Δ.Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών για το υπόλοιπο του 2024 είναι:

IDDBA, Houston, USA (9-1/06/2024)

Seoul Food & Hotel, Korea (11-14/06/2024)

Fine Food Australia, Sydney (2-5/09/2024)

ISM MEDubai (24-26/09/2024)

Sial, Paris (19-23/10/2024)

Μετάβαση στο περιεχόμενο