ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

Η Promo Solution δραστηριοποιείται στο κομμάτι του της μελέτης, σχεδιασμού
και κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και κατασκευών για ειδικά events εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες.

ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΧΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ/ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ
FEEDBACK

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ONSITE

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Ανάλυση του πακέτου υπηρεσιών που προσφέρουμε

ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

Στην Promo Solution αξιολογούμε τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε την εύρεση κατάλληλου χώρου για λογαριασμό τις εταιρεία σας.  Σε περίπτωση που έχετε ήδη κλεισμένο χώρο παραλείπουμε αυτό το στάδιο και προχωράμε στο αμέσως επόμενο.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΧΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Έχοντας κατοχυρώσει το placement στην έκθεση που σας ενδιαφέρει, καταγράφουμε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε μέσω της συμμετοχής σας στην έκθεση/event αλλά και τις προτεραιότητες σας σχετικά με την προβολή των προϊόντων σας και της εταιρικής σας εικόνας. Ο ρόλος μας κατά την διάρκεια αυτού του σταδίου είναι παρόμοιος με ρόλο ερευνητή. Μέσω ανατροφοδότησης απόψεων, συζητήσεων και καταγραφής των επιθυμιών σας, το τμήμα σχεδιασμού της Promo Solution θα μπορεί να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες της συμμετοχής σας.
ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ

Ολοκληρώνοντας το πολύ σημαντικό στάδιο της καταγραφής των στόχων και αναγκών προβολής σας μπορούμε να προχωρήσουμε σε μία πρώτη σχεδιαστική προσέγγιση. Το αρχιτεκτονικό μας τμήμα δουλεύει πάντα σε συνδυασμό με τους ειδικούς του εκθεσιακού marketing της εταιρείας μας. Το αποτέλεσμα είναι μία σχεδιαστική πρόταση με βάση τις τελευταίες τάσεις του design που θα συμβάλλει στην μεγιστοποίηση της προβολής της εταιρείας σας, προσελκύοντας νέους εν δυνάμει πελάτες με σκοπό την μεγιστοποίηση της αξίας του brand σας. Η παρουσίαση γίνεται μέσω τρισδιάστατων προοπτικών, δίνοντας έμφαση στα σημεία κλειδιά του περιπτέρου που θα αποτελέσουν και τα εργαλεία για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ FEEDBACK

Έχοντας λάβει την αρχική παρουσίαση της πρότασής μας για το περίπτερό σας στη συνέχεια οι ομάδες των εταιρειών μας δουλεύουν έμπρακτα πάνω στο σχέδιο του περιπτέρου. Αλλαγές στο τρόπο διαρρύθμισης εξοπλισμού, προτάσεις για βελτιστοποίηση της παρουσίασης των προϊόντων και της εταιρικής ταυτότητας, τοποθέτηση εικαστικών σε καίρια σημεία είναι όλα σύμμαχοί μας για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο. Να φτάσουμε στην τελική μορφή του περιπτέρου με βάση τις ανάγκες που έχουμε για την έκθεση. Καμία εταιρεία δεν έχει τις ίδιες ανάγκες με μία άλλη γι’ αυτό και το κάθε περίπτερο είναι, και θα πρέπει να είναι, διαφορετικό σε σχέση με κάποιο άλλο.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Έχοντας πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το επόμενο στάδιο είναι η αναλυτική παρουσίαση του έργου με την προσθήκη των τελικών αρχιτεκτονικών σχεδίων. Το αρχιτεκτονικό μας τμήμα θα σας παρέχει τις απαραίτητες όψεις, κατόψεις, τομές και αξονομετρικά σχέδια ώστε να αποτυπώνεται κάθε λεπτομέρεια εντός του περιπτέρου με ακρίβεια χιλιοστού. Στην τελική παρουσίαση θα αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα του πως θα διαμορφωθεί το έργο στην πραγματικότητα.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

Το βήμα αυτό αποτελεί και το τυπικό κομμάτι του εκθεσιακού σας ταξιδιού. Αποστολή και υπογραφή συμφωνητικών με βάση την τελική μορφή του σχεδίου και της οικονομικής προσφοράς που θα έχετε ήδη λάβει.
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ON SITE

Όντας on site πλέον, το στέλεχος της εταιρείας μας που ανέλαβε την επικοινωνία μαζί σας καθ’ όλη την διάρκεια της υλοποίησης του project αλλά και ο αρμόδιος σχεδιαστής, αναλαμβάνουν χρέη project management και φροντίζουν για την άρτια υλοποίηση του.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η ομάδα μας φροντίζει για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε. Έχοντας κατασκευάσει περίπτερα για τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (Koelnmesse, Messe Frankfurt, Messe Duesseldorf, Paris Parc des Expositions, Messe Berlin, Excel London, Rai Amsterdam, ΔΕΘ, Μετροπόλιταν Expo, HELEXPO Palace, Ζάππειο Μέγαρο) έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να φέρουμε εις πέρας το έργο που επιθυμείτε, χωρίς να υπολογίζουμε την γεωγραφική τοποθεσία ως παράγοντα δυσκολίας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο