ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Από την εύρεση της κατάλληλης έκθεσης μέχρι και την επιστροφή του διαφημιστικού υλικού
είμαστε στο πλευρό σας πριν, μετά και κατα την διάρκεια της έκθεσης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ON SITE

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΑ COOKING & TASTING EVENTS

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ανάλυση του πακέτου υπηρεσιών που προσφέρουμε

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Στην Promo Solution σεβόμενοι την επένδυση της κάθε εταιρείας σε κεφάλαιο και χρόνο, εξετάζουμε διεξοδικά τις εξαγωγικές σας ανάγκες ώστε να βρούμε μαζί την έκθεση η οποία ταιριάζει στους στόχους και τα προϊόντα σας. Διαθέτοντας ένα εκτεταμένο εκθεσιακό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει υψηλού κύρους παγκόσμια events, είναι βέβαιο ότι θα βρούμε την κατάλληλη έκθεση για εσάς.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σημαντικό ρόλο για μια επιτυχημένη συμμετοχή σε διεθνή έκθεση διαδραματίζει ο προνομιακός εκθεσιακός χώρος, ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προβολή κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Στην Promo Solution επενδύουμε στην εξεύρεση και διατήρηση σημαντικών χώρων στις σημαντικότερες αίθουσες κάθε εκθεσιακού κέντρου, ώστε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Παράλληλα διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους μεγαλύτερους διοργανωτές εκθέσεων, φροντίζουμε να επεκτείνουμε τη συμμετοχή μας, εξασφαλίζοντας συνεχώς προνομιακά περίπτερα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Στην Promo Solution πιστεύουμε πως το σύγχρονο και έξυπνο εκθεσιακό design αποτελεί μία μελετημένη απάντηση σε κάποια πολύ βασικά και στρατηγικά ερωτήματα. Πως θα προβάλω τα προϊόντα μου; Πως θα αναδείξω την ταυτότητα της επιχείρησής μου; Πως θα εντυπωσιάσω τους πελάτες και επισκέπτες μου. Το δημιουργικό τμήμα της Promo Solution διαθέτει τις ικανότητες και την εμπειρία να δημιουργήσει σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις εκθεσιακής προβολής, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες προβολής της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το προσωπικό μας αναλαμβάνει τη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών της συμμετοχής σας όπως η εγγραφή στον κατάλογο κάποια έκθεσης, παραγγελίες διαφόρων τεχνικών παροχών, επικοινωνία με τους διοργανωτές για οτιδήποτε αφορά την συμμετοχή σας σε μία έκθεση ώστε να αφιερώσετε το χρόνο σας εκεί που πραγματικά έχει σημασία. Στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Β2Β ΕΠΑΦΩΝ

Αυτό που κάνει μια εταιρεία οργάνωσης συμμετοχών σε διεθνείς εκθέσεις να ξεχωρίζει είναι η παροχή προστιθέμενης αξίας στη συμμετοχή κάθε πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από επιπρόσθετες παροχές και εργαλεία, όπως η οργάνωση Β2Β επαφών, σε επιλεγμένες εκθέσεις. Μέσα από τις στοχευμένες αυτές επαφές, ειδικά οι νεότεροι εκθέτες, έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν key-buyers από μεγάλες αγορές στόχους και να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της εξαγωγικής τους διαδικασίας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος της Promo Solution είναι να κάνει την εκθεσιακή διαδικασία εύκολη και απλή για όλους τους εκθέτες, ώστε να αφιερώσουν το χρόνο τους εκεί που πραγματικά μετράει. Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση όλων των υποστηρικτικών ενεργειών της συμμετοχής μιας εταιρείας σε διεθνή έκθεση (εύρεση βοηθητικού προσωπικού, εύρεση μεταφραστή, ενοικίαση video walls, ενοικίαση ψυγείων, ενοικίαση επαγγελματικών φούρνων κ.α.), σας δίνουμε την δυνατότητα να σχεδιάσετε λεπτομερώς τη στρατηγική της συμμετοχής σας δίχως να αναλώσετε χρόνο σε εύρεση και αξιολόγηση προμηθευτών για τις λειτουργικές σας ανάγκες.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη εκθεσιακή συμμετοχή είναι η μεταφορά των εκθεμάτων. Αποτελεί μία από τις πιο βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Μέσα από το εξειδικευμένο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών αλλά και λόγω της 20ετούς εμπειρίας μας και συνεργασίας μας με εκθεσιακά κέντρα και διαμεταφορείς, προσφέρουμε αξιοπιστία και απλουστευμένες ολοκληρωμένες λύσεις. Παράλληλα, το προσωπικό μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες γραφείου που απαιτούνται για μία επιτυχημένη αποστολή ώστε να ασχοληθείτε μόνο με δύο ενέργειες : Την προετοιμασία και αποστολή των εκθεμάτων σας σε προκαθορισμένη ημερομηνία, σε προκαθορισμένο τόπο και την παραλαβή των εκθεμάτων σας στο χώρο του περιπτέρου σας την ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ ON-SITE

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρευρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευαστικής διαδικασίας, φροντίζοντας για την εξασφάλιση της τεχνικής αρτιότητας και την καθοδήγηση του τεχνικού προσωπικού ώστε να ολοκληρωθεί το έργο με βάση τις προσυμφωνημένες προδιαγραφές. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε θα είναι έτοιμο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει εκπονηθεί και στην ίδια υψηλή ποιότητα που έχουμε συνηθίσει τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ON-SITE

Η παράδοση του περιπτέρου και των εκθεμάτων πραγματοποιείται βάσει χρονοδιαγράμματος την παραμονή της έναρξης της έκθεσης. Η ομάδα της Promo Solution βρίσκεται από πολύ νωρίς στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου, ώστε να εξασφαλίσει ότι η διαδικασία παράδοσης των εκθεμάτων θα κυλήσει ανεμπόδιστα και χωρίς προβλήματα. Παράλληλα βρίσκεται εκεί για να υποδεχθεί όλους τους εκθέτες και να εξασφαλίσει ότι κάθε περίπτερο θα παραδοθεί σε άριστη κατάσταση και πάντα βάσει του συμφωνηθέντος σχεδίου.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στην Promo Solution βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας καθ'όλη τη διάρκεια της εκθεσιακής τους εμπειρίας. Η έμπειρη ομάδα μας παρευρίσκεται σε κάθε έκθεση από την πρώτη μέρα έως και το τέλος της ώστε να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του κάθε περιπτέρου. Παράλληλα φροντίζουμε να παρέχουμε στους εκθέτες μας τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά για τη λειτουργία του περιπτέρου τους & την υποδοχή των επισκεπτών τους, όπως και να τους καθοδηγούμε σε οποιαδήποτε απορία έχουν.

ON-SITE ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό μιας διεθνούς έκθεσης, σημαντικό ρόλο για μια επιτυχημένη συμμετοχή διαδραματίζει και η αποτελεσματική on-site προβολή με στοχευμένες ενέργειες. Ως ειδικοί στο εκθεσιακό μάρκετινγκ αναλαμβάνουμε την οργάνωση πλήθους ενεργειών, όπως την έκδοση εντύπου εκθετών με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες, την τοποθέτηση banners σε κεντρικά σημεία του εκθεσιακού κέντρου, τη δημιουργία ειδικού χώρου προβολής καινοτόμων προϊόντων κ.α.

COOKING & TASTING EVENTS

Μια έκθεση τρόφιμων δεν είναι κάτι το αποστειρωμένο. Είναι ένας χώρος έκφρασης και δημιουργίας. Ένας χώρος διάχυσης γεύσεων και ιδεών. Η διοργάνωση live cooking & tasting events είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πρακτικές εντός του εκθεσιακού χώρου, ώστε οι επισκέπτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα των εκθετών και να εκπαιδευτούν σε αυτά. Στην Promo Solution συνεργαζόμαστε με γνωστούς σεφ, ώστε να διοργανώσουμε στο χώρο του συλλογικού μας περιπτέρου μοναδικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, προσελκύοντας έτσι σημαντικό αριθμό διεθνών επισκεπτών.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια έκθεση δεν τελειώνει ποτέ με τη λήξη της. Στην Promo Solution το γνωρίζουμε καλά αυτό, οργανώνοντας τα επόμενα βήματα στο εκθεσιακό αυτό ταξίδι. Αρχικά φροντίζουμε για την επιστροφή του προωθητικού υλικού κάθε εταιρείας πίσω στην Ελλάδα, όπως επίσης των διακοσμητικών της και πάσης φύσεως επαγγελματικό εξοπλισμό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε την παροχή όλων των δικαιολογητικών που πιστοποιούν τη συμμετοχή κάθε εταιρείας στην έκθεση και απαιτούνται για προσκόμιση σε προγράμματα χρηματοδότησης.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Τέλος σχεδιάζουμε μαζί τα επόμενα εκθεσιακά βήματα κάθε πελάτη μας, καθώς η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση που απαιτεί συνέπεια, συνέχεια και σωστή οργάνωση.
Μετάβαση στο περιεχόμενο