Οργάνωση Συμμετοχής, Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας Δωδωνη, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για τις ανάγκες της διεθνούς έκθεσης τροφίμων Anuga 2019, στην Κολωνία, της Γερμανίας. Βασιζόμενοι στις ανάγκες του πελάτη και τις ιδιαιτερότητες του χώρου, διαμορφώσαμε το περίπτερο έτσι ώστε να είναι λειτουργικό, άνετο και παράλληλα μοντέρνο.

Δημιουργήθηκαν δυο νοητές ζώνες που χώρισαν το περίπτερο σε δυο μέρη. Πίσω τοποθετήθηκε ο χώρος της αποθήκης, η κουζίνα, τα εντοιχισμένα ψυγεία καθώς και ο χώρος σύσκεψης που διαχωρίζεται από το υπόλοιπο περίπτερο με μια κατασκευή η οποία χρησιμοποιείται επίσης για τοποθέτηση της τηλεόρασης. Στην μπροστινή πλευρά έχει τοποθετηθεί γωνιακό μπαρ και τραπέζια σύντομων συναντήσεων. Παράλληλα, το πάνω μέρος του περιπτέρου καλύπτει μεγάλη κατασκευή με σκοπό την ολοκλήρωση του ως σύνολο χώρου και κυρίως την ανάδειξη της εταιρείας σε ολόκληρη την αίθουσα.

Όσον αφορά το ύφος του περιπτέρου, χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνες και καθαρές γραμμές στον σχεδιασμό του. Σκοπός ήταν να περάσουμε στο χώρο στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία και την ποιότητα των προϊόντων της, για αυτό τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λεία, γυαλιστερά και καθαρά όπως το μάρμαρο που κυριαρχεί. Ταυτόχρονα, κρυφοί φωτισμοί σε συγκεκριμένα σημεία τονίζουν ακόμα περισσότερο το ύφος του περιπτέρου. Τέλος, δημιουργήθηκαν οι απαραίτητοι χώροι για την τοποθέτηση οπτικών μηνυμάτων και λογοτύπων που κατέχουν σημαντικό ρόλο στο σύνολο του περιπτέρου.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο