Οργάνωση Συμμετοχής, Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της BARBASTATHIS S.A. , στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών Sial Paris 2022

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial Paris 2022.

Σχεδιαστική Λογική του περιπτέρου

Το εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας Barba-Stathis S.A. σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της διεθνούς έκθεσης τροφίμων Sial 2022, στο Παρίσι χρησιμοποιώντας  λευκές επιφάνειες

Με την πρώτη μόλις όψη, είναι ένα περίπτερο που εντυπωσιάζει με την φωτεινότητα & τους έντονους χρωματικούς τόνους. Το κυρίαρχο χρώμα είναι το πράσινο καθώς  αποτελεί ορόσημο για την Barba-Stathis. Κυριαρχεί η λευκή απόχρωση σαν background όπου έχει εμπλουτιστεί με τις επικολλήσεις των γραφιστικών. Ειδικός σχεδιασμός και μελέτη έχουν υποβληθεί για την προσαρμογή του φωτισμού; με πολλούς προβολείς και led ταινίες κατά μήκος όλης της γωνιακής κατασκευής. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, η προώθηση των νέων προϊόντων τονίστηκε με ειδικές επικολλήσεις στους κεντρικούς τοίχους αποτυπωμένες  και αυτές με ζωηρά χρώματα, σχέδια και κρυφό led φωτισμό.

Το περίπτερο χαρακτηρίζουν οι ανοιχτές πλευρές , και οι αυστηρές ευθείες γραμμές, ενώ παράλληλα η επιβλητική ανάρτηση μεγάλων διαστάσεων ολοκληρώνει την συνοχή της κατασκευής.

Στην πλάτη της κατασκευής  δημιουργήσαμε έναν μεγάλο πάγκο πλήρως εξοπλισμένο για την παρασκευή μικρογευμάτων  και την διάθεσή τους στους επισκέπτες της έκθεσης.

Χρησιμοποιήθηκαν πολλά εντειχισμένα ψυγεία ώστε να προβληθεί όλο το προιοντικό portfolio της εταιρείας και να χρησιμοποιηθούν στην γευσιγνωσία.

Ο φετινός σχεδιασμός του περιπτέρου αντανακλά την φρεσκάδα της Barba-Stathis με τολμηρές κατασκευές και επιλογές χρωμάτων.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο