Επιτυχημένη η συμμετοχή της Promo Solution στη Δ.Ε. IFE London 2019!

Στη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών που διεξάγεται στη Μεγάλη Βρετανία, οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρόν, αποδεικνύοντας ότι τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα αυξάνουν συνεχώς την απήχησή τους, ακόμη και στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές. 

Η Promo Solution οργάνωσε για 8η χρονιά με απόλυτη επιτυχία τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στη διεθνή έκθεση IFE London, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Excel του Λονδίνου, το διάστημα 17-20 Μαρτίου 2019. Η ελληνική συλλογική συμμετοχή που βρέθηκε στην έκθεση ήταν αυξημένη σε σχέση με τη διοργάνωση του 2017 και αποτελούνταν από μερικές από τις ηγέτιδες εταιρείες τροφίμων της ελληνικής αγοράς, με έντονη μάλιστα δραστηριότητα στις διεθνείς αγορές. Μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν οι ακόλουθες:

• Όλυμπος – Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. • Φάρμα Κουκάκη Α.Ε. • Νίκζας Τυροκομικά Προϊόντα Α.Ε. • Ρίζος Νάτς Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί Α.Ε. • Antonio Foods O.E. • Golden Treats • Farmhouse A.E.B.E., ενώ ακόμη συμμετείχαν και οι εταιρείες • Ελαιώνες Χαλκιδικής Α.Ε. και • Τρίψας Α.Ε. Παραγωγή – Επεξεργασία Ελιών μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση της επιτραπέζιας ελιάς «OLIVE YOU». 

H αγορά της Μεγάλης Βρετανίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες παγκοσμίως, ενώ η IFE αποτελεί την έκθεση «κλειδί» για την είσοδο στη συγκεκριμένη αγορά τροφίμων. Η Promo Solution, έχοντας μέγαλη εμπειρία, τόσο από τη συγκεκριμένη έκθεση, όσο και από τις μεγαλύτερες του χώρου παγκοσμίως, φροντίζει διαρκώς να προτρέπει τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε αυτή την τόσο σημαντική διεθνή έκθεση, διεκδικώντας έτσι τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους εκεί.

Χαρακτηριστικό της IFE London, είναι ότι από το 1979 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, μέχρι και σήμερα, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εκθετών και επισκεπτών που συγκεντρώνει από τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με περισσότερους από 1.350 εκθέτες από 60 χώρες να λαμβάνουν μέρος, ενώ και οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 30.000!

Όλοι οι εκθέτες της Promo Solution, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την άρτια οργάνωση της συμμετοχής τους, το επίπεδο των παρέχομενων υπηρεσιών, αλλά και από το πλήθος των επαφών που πραγματοποίησαν, με πολλούς διεθνείς και εγχώριους επισκέπτες. Τα έμπειρα στελέχη της Promo Solution βρέθηκαν εκεί, καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ώστε να παρέχουν διοικητική & συμβουλευτική υποστήριξη στους Έλληνες εκθέτες κυρίως όσον αφορά λειτουργικά ή εμπορικά θέματα.

Η Promo Solution με τη μακρόχρονη παρουσία της στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού και με την υψηλή εξειδίκευση στον κλάδο της,  αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη για όλες τις ελληνικές εταιρείες που την επιλέγουν για την οργάνωση της συμμετοχής τους σε εκθέσεις του εξωτερικού, ενώ εκσυγχρονίζεται συνεχώς ώστε να προσφέρει ένα ευρύτερο πακέτο υπηρεσιών, πέραν των εκθέσεων, και να καλύπτει πλήρως την εξαγωγική στρατηγική των πελατών της.

Οι προσπάθειες της Promo Solution, με σκοπό την ενίσχυση των εξαγωγών και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών θα συνεχιστούν, στις παρακάτω εκθέσεις: Sial Canada (30/04-02/05/2019), Seafood Expo Global (07-09/05/2019), PLMA Amsterdam (21-22/05/2019), Iran Agrofood (18-21/06/2018), Fine Food Australia (09-12/09/2019), Anuga (05-09/10/2018), Yummex Middle East (30/11 – 01/12/2018), Anufood China (11/2019) κ.α

Μετάβαση στο περιεχόμενο