ISM 2023: Ηγετική η συμμετοχή της Promo Solution!

Η μεγαλύτερη έκθεση ζαχαρωδών και σνακ στον κόσμο, η  ISM Cologne πραγματοποιήθηκε  23-25 Απριλίου στην Κολωνία της Γερμανίας, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.300 εκθέτες από 70 χώρες. Σε μια τόσο σημαντική έκθεση για την εξαγωγική δραστηριότητα της χώρας μας, η Promo Solution έδωσε  δυναμικό παρόν για εικοστή πρώτη χρονιά καλύπτοντας 500 τ.μ. και  εκπροσωπώντας πάνω από 20 ελληνικές εταιρείες στις Αίθουσες 11.1 και 4.2.

Παρά την πρόκληση που δημιουργήθηκε από την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της, ο αριθμός  των εκθετών και επισκεπτών διατηρήθηκε  σε πολύ υψηλά επίπεδα, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την σημαντικότητά της έκθεσης και τη συμβολή της στην ανάπτυξη  της βιομηχανίας των ζαχαρωδών & σνακ παγκοσμίως.

Η Promo Solution -ως ο μεγαλύτερος οργανωτής ελληνικών συμμετοχών- συμμετείχε στις πιο σημαντικές αίθουσες, και παρείχε στους εκθέτες της τους προνομιακότερους  χώρους συμμετοχής, οι οποίοι χαρακτηρίζονταν από έντονη ροή επισκεπτών και στρατηγική θέση εντός των αιθουσών.

Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος φάνηκε πως επενδύει στην καλύτερη δυνατή προβολή της ελληνικής συμμετοχής τόσο μέσω των κεντρικών θέσεων που επιλέγει όσο και με την εμφάνιση των περιπτέρων της. Η αποτύπωση της σύγχρονης ελληνικής ταυτότητας πάνω από όλες τις συμμετοχές της σε συνδυασμό με την ειδική μελέτη φωτισμού ενδυνάμωσε την εικόνα των ελληνικών περιπτέρων. Τα παραπάνω πλαισιώθηκαν από σύγχρονες κατασκευές υψηλού επιπέδου δημιουργώντας μία επιβλητική παρουσία που ξεχώριζε ανάμεσα στις διεθνείς συμμετοχές, μέσω της οποίας αναδείχθηκαν τα ελληνικά προϊόντα με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Γνωρίζοντας καλά την σπουδαιότητα του ανθρώπινου παράγοντα, η ομάδα της Promo Solution ήταν παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης με σκοπό να υποστηρίξει και με φυσική παρουσία τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά. Η μακροχρόνια εμπειρία της στον εκθεσιακό κλάδο, της δίνει το προνόμιο να προβλέπει τις ανάγκες των εκθετών της και να τους καθοδηγεί με customized συμβουλές ώστε να δράττουν κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα τους παρουσιάζεται.

Στα πλαίσια επίσης  της ανάδειξης και προβολής των συμμετεχόντων της, η Promo Solution προχώρησε σε συνεργασία με τον ηλεκτρονικό επιχειρηματικό newsletter FnB Daily για την εκτενή δημοσιογραφική κάλυψη τους, μέσω συνεντεύξεων και αφιερωμάτων.

Η ικανοποίηση των Ελλήνων εκθετών από την συμμετοχή τους στην ISM Cologne 2023 ξεπέρασε τις προσδοκίες τους καθώς η φετινή εκδοχή της έκθεσης ξεχώρισε για την ποιότητα των επισκεπτών της. Εκτός από την  πληθώρα των προγραμματισμένων Β2Β ραντεβού που είχαν οι ελληνικές εταιρείες, είχαν και την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν έντονα και να διευρύνουν  το επαγγελματικό τους portfolio με διεθνείς αγοραστές, επιχειρηματίες και στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων. Τέλος, το κλείσιμο της φετινής ISM Cologne σηματοδοτεί την δυναμική επιστροφή της και δημιουργεί  μεγάλη προσμονή για την ΙSM Cologne 2024.

Η Promo Solution εξακολουθεί να αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη διεθνή έκθεση, καθώς βασιζόμενη  στο τρίπτυχο της μακροχρόνιας εμπειρίας, της υψηλής εξειδίκευσης σε δράσεις εκθεσιακού marketing και της αποτελεσματικής προσφοράς ολοκληρωμένων turn-key υπηρεσιών οργάνωσης συμμετοχής, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων εταιρειών του ελληνικού επιχειρείν.

Παράλληλα, το εκθεσιακό της πρόγραμμα εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται συνεχώς με νέες διεθνείς εκθέσεις σε αναδυόμενες και προσοδοφόρες αγορές.

Η Promo Solution συνεχίζει δυναμικά την εκθεσιακή της πορεία για το δεύτερο εξάμηνο του έτους στις παρακάτω εκθέσεις:

Sweets and Snacks Expo (22-25/05/2023), PLMA Amsterdam (23-24/05/2023), Anuga (07-11/10/2023), ISM ME (7-9/11/2023),PRIME(07-09/11/2023), PLMA Chicago (13-14/11/2023) κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο