Οργάνωση Συμμετοχής, Σχεδιασμός και Κατασκευή Εκθεσιακού Περιπτέρου της εταιρείας KOLIOS S.A. , στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2021

Σχεδιαστική Λογική του Περιπτέρου

Η εταιρεία KOLIOS S.A. έχει με επιτυχία καταφέρει να συνδυάσει το ελληνικό προϊόν με την εξέλιξη της τεχνολογίας των τροφίμων. Στόχος τόσο δικός μας όσο και της εταιρείας είναι να αναδειχθεί η ελληνικότητά και η πρωτοπορία της στον κλάδο της Ελληνικής γαλακτοκομίας. Λευκό και γαλάζιο μας δηλώνουν την ταυτότητά της ενώ το πράσινο στοιχείο δίνει χώρο στη κατηγορία με τις vegan επιλογές και πιο φιλικές στο περιβάλλον.  Την πλάτη της κατασκευής αγκαλιάζουν εικόνες  προϊόντων με έντονες αποχρώσεις , παρακινώντας όποιον επισκέπτη να σταματήσει για να τις χαζέψει ή ακόμη και να δοκιμάσει τα αγαθά της. Η μορφή του σαν γωνιακή κατασκευή σε συνδυασμό με τα τραπεζάκια σε λευκό και ξύλο δημιουργούν την αίσθηση παραδοσιακού νησιώτικου σκηνικού.

Στο δεξί τμήμα της κατασκευής έχει εντοιχιστεί ένα όρθιο ψυγείο – βιτρίνα για να τοποθετηθούν και  να αναδειχθούν τα δείγματα. Πάνω από αυτό, τοποθετήσμε μια επιγραφή με την επωνυμία της εταιρείας, για τους επισκέπτες που περπατάνε από την αντίθετη φορά.

Στην ελεύθερη γωνία, κατασκευάσαμε ένα χαμηλό διαχωριστικό με plexiglass για να δημιουργήσουμε μια πιο prve γωνία. Ενώ στο βάθος  του περιπτέρου έχει κατασκευαστεί ειδικός χώρος – meeting για τις πιο σημαντικές συναντήσεις.

Ένα μεγάλο μπαρ πλήρως εξοπλισμένο, με αποθήκη από πίσω, βρίσκονται στην πίσω γωνία του περιπτέρου.

Ο φωτισμός με λευκό φως συμπληρώνει το ήδη υπάρχων λευκό χρώμα στις επιφάνειες  , για μεγαλύτερη διαύγεια.

Τέλος η κρεμαστή κατασκευή, μας προσφέρει και φωτισμό σε όλο το περίπτερο και παράλληλα σήμανση σε όλη την αίθουσα.

Τρισδιάστατη Ξενάγηση του Περιπτέρου σε μορφή βίντεο

Από την 3D Απεικόνιση στο Τελικό Αποτέλεσμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο